Aaron Carter en zijn ex-verloofde Beeld © ANP

Aaron Carter en verloofde week na geboorte eerste kind uit elkaar

30 november 2021 16:52

Aaron Carter (33) en zijn verloofde Melanie Martin hebben een week na de geboorte van hun zoon hun relatie verbroken. De Amerikaanse zanger laat aan entertainmentwebsite 'TMZ' weten dat de twee sinds dinsdagochtend uit elkaar zijn.

"Melanie heeft de hele tijd tegen me gelogen"

Volgens Aaron is zijn familie, met wie hij al jaren in de clinch ligt, de oorzaak van de breuk. Zijn inmiddels ex had volgens hem wel contact met onder anderen zijn tweelingzus Angel en daar was hij niet blij mee. "Melanie heeft de hele tijd tegen me gelogen. Ze communiceerde met mijn tweelingzus en de familieleden die me in de gevangenis probeerden te stoppen", zegt hij tegen TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter voor het eerst vader geworden van een zoon

De jongere broer van Backstreet Boy Nick Carter kampt naar eigen zeggen met schizofrenie en wordt door meerdere familieleden beschuldigd van bedreiging. Zo bepaalde een rechter eerder dat hij om die reden uit de buurt van Nick en zijn gezin moet blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na OnlyFans gaat Aaron Carter nu ook uit de kleren in theatershow

Carter en Martin maakten een week geleden bekend ouders te zijn geworden van zoon Prince Lyric. De twee verwachtten in 2020 al eens een kindje, maar die zwangerschap eindigde in een miskraam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter hoeft toch niet de bak in na rijden onder invloed

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!