Zangeressen Little Mix gaan voorlopig uit elkaar

02 december 2021 20:05

De Britse meidengroep Little Mix gaat voorlopig uit elkaar. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall nemen na tien jaar voor onbepaalde tijd een pauze, zo laten ze weten op Instagram. Het trio benadrukt daarbij dat de breuk niet definitief is.

''We vinden dat de tijd rijp is om rust te nemen zodat we kunnen opladen en aan andere projecten kunnen werken"

"We willen jullie laten weten dat we na de Confetti Tour in april en mei volgend jaar een pauze nemen. Het zijn tien geweldige jaren geweest, een prachtig non-stop avontuur, en we vinden dat de tijd rijp is om rust te nemen zodat we kunnen opladen en aan andere projecten kunnen werken", schrijven Perrie, Leigh-Anne en Jade. "We gaan niet uit elkaar. Little Mix blijft bestaan. We hebben nog plannen voor meer muziek, tours en optredens in de toekomst."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jade Thirlwall van Little Mix werd gevraagd voor déze realityshow

Little Mix werd in 2011 opgericht toen het trio samen met de vorig jaar vertrokken Jesy Nelson tijdens hun deelname aan X Factor bij elkaar werden gezet in een meidengroep. Ze werden de eerste groep die destijds de zangwedstrijd won.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leigh-Anne Pinnock van Little Mix bevallen van tweeling

In december vorig jaar kondigde Nelson haar afscheid aan, onder meer omdat ze online gepest werd en zich niet meer prettig voelde in de groep.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!