Nikkie de Jager en Adele Beeld © ANP

Nikkie de Jager doet de make-up van Adele: 'Droom komt uit'

2 december 2021 21:49

YouTube-ster Nikkie de Jager (27) - beter bekend als NikkieTutorials - kan haar geluk niet op. Een aantal weken geleden liet de influencer in een video weten dat haar grote droom is om een video met de Britse zangeres Adele (33) op te nemen. Niet veel later is deze droom werkelijkheid geworden. In haar nieuwste video, die donderdagavond online is gezet, doet ze de make-up van, je raadt het al: Adele.

"Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt''

In de Power of make-up-video maakt Nikkie de helft van het gezicht van Adele op. "Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik droom hier al jaren van", zegt de YouTube-ster aan het begin van de video. De twee bespreken in een half uur tijd onder meer Adeles nieuwe muziek en uiteraard make-up. Ze drinken er, als verwijzing naar Adele's nummer 'I Drink Wine' van haar nieuwe album 30, een glaasje wijn bij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie de Jager wil niet in VS wonen: 'Vind het thuis gewoon fijn'

Ook plaatst de influencer een kiekje samen met de wereldster op haar Instagram-account. Naast Nikkie zelf, kunnen veel bekende vrienden van de influencer hun ogen ook niet geloven. Onder het bericht stromen de reacties binnen. 'Dromen komen echt uit', schrijft Patrick Martens. 'Wat vet!!', reageert zanger Dotan. Ook onze eigen Miljuschka weet niet wat ze ziet: 'Oh mijn god!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Songfestival levert Nikkie de Jager Televizier-Ster op

Door de jaren heen waren er al veel bekende sterren te gast bij Nikkie, die op YouTube bijna 14 miljoen volgers heeft. Zo lieten onder anderen Kim Kardashian en Lady Gaga hun make-up doen door de Nederlandse. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie de Jager tijdens VN-top: 'Ik wil onderwijzen en het goed doen'

Bekijk de video samen met Adele hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!