Hilaria Baldwin en Alec Baldwin Beeld © Getty Images

Alec Baldwin bedankt vrouw Hilaria: 'Jij geeft mij reden om te leven'

03 december 2021 09:27

In een emotioneel bericht op Instagram heeft Alec Baldwin (63) vrijdag zijn vrouw Hilaria (37) bedankt voor haar steun in de periode na het fatale incident op de filmset van de western 'Rust', waarbij de acteur onbedoeld een cameravrouw neerschoot. Hij schrijft dat zijn echtgenote hem een reden gaf om te leven.

"Ons leven met ons gezin is alles waar ik om geef. Niks meer. Dat heb ik aan jou te danken"

'Wat er ook gebeurt met me, hoe erg ik ook lijd. Of ik win of verlies, wat dan ook, niemand kan het geluk en de liefde die jij mij hebt gegeven ontnemen', schrijft de acteur bij een foto van hem en een van hun kinderen. Donderdagavond werd op de Amerikaanse zender ABC het eerste tv-interview met de acteur uitgezonden na het fatale incident.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin geeft eerste interview na schietincident Rust: 'Meest intense gesprek ooit'

'Het zijn moeilijke tijden. De wereld wordt verstikt door haat, maar jij hebt mij een reden gegeven om te leven', vervolgt hij zijn bericht. 'Ons leven met ons gezin is alles waar ik om geef. Niks meer. Dat heb ik aan jou te danken.'

De acteur vuurde eind oktober op de set van de film Rust onbedoeld een geladen wapen af dat de 42-jarige cameravrouw Halyna Hutchins doodde. Het pistool had eigenlijk losse flodders moeten bevatten. Hoe dit heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin: 'Ben niet verantwoordelijk voor dood cameravrouw'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!