Birgit Schuurman Beeld © ANP

Birgit Schuurman wil af van de term milf: 'Ongepast'

3 december 2021 11:31

Birgit Schuurman (44) is helemaal klaar met de term 'milf'. Volgens de actrice, die in verwachting is, is het 'dom en ongepast'. Via Instagram Stories deelt ze haar frustraties.

"Waarom denken sommige mensen (mannen) dat het normaal en oké is om te zeggen dat je een vrouw een milf vindt?"

'Waarom denken sommige mensen (mannen) dat het normaal en oké is om te zeggen dat je een vrouw een milf vindt?' vraagt Birgit zich af op haar account. Het woord milf, dat staat voor 'mother I('d) like to fuck', is volgens haar alles behalve een compliment.

'Ten eerste: die vrouw is wel meer dan een moeder', doet ze haar zegje. 'Ten tweede: waarom moet je die behoefte opschrijven/uitspreken? Ten derde: waarom zou het zo bijzonder moeten zijn dat als een vrouw moeder is, ze je (nog) kan opwinden?'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Birgit Schuurman rekent af met kritische reacties op zwangerschap

Birgit, die momenteel hoogzwanger is van een jongetje, komt met het voorstel het 'chic' te houden. Ze heeft dan ook een tip voor iedereen die haar - en anderen - een 'compliment' wil geven: 'Dus mocht je een compliment willen geven, zeg gewoon: 'Ik ben blij dat ik ogen heb om jou te zien. Ik vind je prachtig.' Zoiets, doe een beetje je best zou ik zeggen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Birgit Schuurman spreekt Netflix aan op te grote penis in Sex/Life

Zus Katja beviel niet zo lang geleden ook van haar tweede kindje en is dolblij met de komst van haar aanstaande neefje, vertelt ze in onderstaande video:

Katja Schuurman dolblij met komst van neefje: 'Heb hem gevoeld'

05:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!