Beeld © Instagram @nikkie_official @buddyvedder

Vroeg pieken: déze BN'ers hebben al flink uitgepakt met hun kerstboom

3 december 2021 14:34

Het zal menig BN'er een (marsepeinen) worst zijn of Sinterklaas dit jaar zijn of haar huisje stilletjes voorbijrijdt. Op Instagram wordt er in de woonkamers van de sterren namelijk niet met pepernoten, maar met kerstbomen gestrooid!

Aanstaande zondag is het 5 december, maar als het aan bekend Nederland ligt kan de goedheiligman niet snel genoeg vertrekken naar Spanje, zodat de Kerstman zijn plek in kan nemen. In menig woonkamer prijkt dan ook al een versierde boom. Marieke Elsinga was er dit jaar wel héél vroeg bij en haalde begin oktober al een kerstboom in huis, een neppe welteverstaan.

Ook zangeres Do kon niet langer wachten en deelde afgelopen week trots het resultaat van haar - toch ietwat bescheiden - boom.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Bekijk hier de trailer van de Netflix-kerstfilm De Familie Claus 2

Net als met alles in het leven, pakt Nikkie Plessen het versieren van haar kerstboom groots aan. En waar de ontwerpster normaal niet met iets neps gespot wil worden, maakt ze een uitzondering voor haar boom. Dat het bij Nikkie thuis een witte kerst wordt, dat is in elk geval zeker.

Als het aan Roy Donders ligt, staan de mooiste kerstbomen in Brabant. En eerlijk is eerlijk: de stylist van het Zuiden heeft flink uitgepakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Kerstfilm Elf komt binnenkort naar Netflix

Ook Leco van Zadelhoff kon het niet laten de boom alvast op te tuigen voordat de Sint goed en wel uit het land is. Volgens de visagist is het versieren van de boom elk jaar weer een strijd. Leco gaat namelijk liever voor een 'kale' boom met lampjes, terwijl zijn lief Carlos er het liefst zo veel mogelijk in hangt. 'Wie heeft er verloren? Ik... alweer!' deelt hij bij de foto.

Tijdens The Masked Singer komt er genoeg pracht en praal voorbij, en thuis gaat Buddy Vedder gewoon nog even door. Al houdt hij zijn boom redelijk minimalistisch met zwarte en witte ballen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daphne Deckers over The Masked Singer: 'Pak was grote weggever'

Ook Georgina Verbaan lijkt de voorkeur te geven aan Kerstmis. En door haar prachtige versiering is één ding zeker: het is niet te missen waar de Kerstman zijn cadeautjes achter moet laten. Leuk detail: de boom van de actrice staat op het kattenmeubel. 'Het is een rond krabpaalachtig geval waar zo nu en dan op of in gezeten wordt door katten. Er zijn mensen die online gokken. Wij doen dit. Laat ons', schrijft ze bij de post.

Ga jij dit weekend de boom zetten? Dan mag een heerlijke kerstfilm op de achtergrond natuurlijk niet ontbreken. A Boy Called Christmas met Michiel Huisman is nu al dé Netflix-kerstfilm van dit jaar.

Michiel Huisman schittert in dé Netflix-kerstfilm van 2021

04:24