Amanza (links) Beeld © Getty Images

‘Amanza Smith uit Selling Sunset heeft een nieuwe vriend’

3 december 2021 17:11

Waar het liefdesleven van Amanza Smith in het derde seizoen van 'Selling Sunset' allesbehalve soepel verloopt, blijkt dat inmiddels wel anders te zijn. Haar collega Jason Oppenheim vertelt in een interview met Express.co dat Amanza een nieuwe vriend aan de haak heeft geslagen.

"Ik weet wel wie het is, maar ik ga het niet zeggen"

In het derde seizoen van Selling Sunset werd het bewogen leven van Amanza meerdere keren belicht. Amanza en haar ex-man Ralph Brown zijn de ouders van Noah (10) en Braker (9). Het koppel vroeg in 2012 de scheiding aan en verdeelde de voogdij 50/50. Dit ging soepel, totdat Ralph van de één op andere dag compleet van de radar verdween.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Door déze ex van Christine en Emma begon alle drama in Selling Sunset

Amanza vertelde destijds dat ze geen idee had wat er aan de hand was. "Hij wil nu niet gevonden worden. Hij stuurde me een e-mail en schreef: 'Mijn situatie is momenteel niet goed. Ik kan financieel niet voor de kinderen zorgen. Het is niet veilig voor de kinderen om bij mij te verblijven. Je moet ze houden tot mijn situatie is veranderd.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset-ster Heather Rae Young in huwelijksbootje gestapt

Voor Amanza was het niet makkelijk dat ze er plotseling alleen voor stond, maar ze lijkt zich toch goed herpakt te hebben. "Amanza is nu op reis, ze heeft een nieuwe vriend in Europa”, verklapt collega Jason. “Ik weet wel wie het is, maar ik ga het niet zeggen. Ik laat hen dat afhandelen. Ze is een tijdje weggeweest maar komt vandaag terug, dus dat zal leuk zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine krijgt concurrentie van deze nieuwe Selling Sunset-sterren