Beeld © Nick van Ormondt

Twee onverwachte onthullingen in The Masked Singer: 'Allemachtig'

3 december 2021 22:14

Vanavond was het een extra spannende aflevering van 'The Masked Singer'. De karakters moesten namelijk tegen elkaar strijden in duetvorm en dat leverde natuurlijk bijzondere taferelen op. Uiteindelijk moesten er maar liefst twee karakters naar huis en niet iedereen had deze onthullingen zien aankomen.

"Het heeft iets heel eigenaardigs"

De Vogelverschrikker en de Stier moesten het spits afbijten Er werden vooraf de nodige hints gegeven, maar toch leken de panelleden nog niet zeker van hun zaak te zijn. De Vogelverschrikker had uiteindelijk pech, want hij werd gekozen om het op te nemen tegen de Haai, die het eerder moest opnemen tegen Krokodil. De Krokodil en Stier gingen door naar de volgende ronde. Tot grote teleurstelling van Loretta, die helemaal gek was op de Vogelverschrikker, moest hij zich uiteindelijk onthullen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daphne Deckers over The Masked Singer: 'Pak was grote weggever'

Carlo Boszhard en Loretta hadden het vermoeden dat Marc-Marie Huijbregts in het pak zou zitten en bleken nog gelijk te hebben ook: de cabaretier bleek de Vogelverschrikker te zijn. "Het is heel raar om hier te staan", zo gaf hij toe. "Om te zingen en te dansen en dat niemand je kan zien. Het heeft iets heel eigenaardigs."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer-panelleden in shock bij onthulling boekenwurm

Het Biggetje en de Giraffe waren na Marc-Marie aan de beurt. De twee bleken erg aan elkaar gewaagd te zijn, maar uiteindelijk kreeg de giraffe te horen dat hij niet door was naar de volgende ronde en het dus moest opnemen tegen de Farao, die had verloren van Cupido. De sing-off tussen de twee bracht de panelleden volledig van hun stuk: ze gingen twijfelen aan alles wat ze van tevoren hadden bedacht. De Cupido had geluk en mocht door naar de volgende ronde, wat betekende dat de Farao zich dan eindelijk moest onthullen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo scheurt uit zijn blouse in nieuwe aflevering Masked Singer

Niemand minder dan René van Kooten bleek in het pak te zitten, een naam die vlak voor de onthulling nog net op het nippertje werd genoemd. René vond het in ieder geval leuk om in het pak van de Farao te zitten. "Zo ongelofelijk feest om dit te mogen doen. Geheim houden was heel lastig, want mijn oudste dochter is enorm fan van het programma. Dus het was thuis best wel een opgave."

Niet alleen de mensen in de pakken, maar ook de pakken zelf stelen elke aflevering weer de show. Dat daar aardig wat werk in gaat zitten, is natuurlijk te verwachten: 

Pakkenmaakster Masked Singer: 'Je bent constant high van lijm'

02:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!