Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Zwangere Bibi Breijman gestopt met medicijnen: 'I feel good'

04 december 2021 06:52

Wat een mooie en bijzondere periode hoort te zijn, is bij de vriendin van zanger Waylon (41) veranderd in een complete nachtmerrie. Bibi Breijman (30) heeft namelijk last van hyperemesis gravidarum, ofwel extreme misselijkheid, een kwaal waar zo'n 2 procent van de zwangere vrouwen mee te maken krijgt. Onlangs werd ze nog opgenomen in het ziekenhuis, maar de voormalig 'Oh Oh Cherso'-ster laat nu via Instagram weten eindelijk te kunnen genieten van de zwangerschap.

"Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben"

'I feel good', deelt de YouTube-ster bij een stralende foto van zichzelf. 'Ik ben sinds een tijdje getopt met mijn medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben.'

Bibi sluit de post af met te zeggen hoeveel respect ze heeft voor vrouwen die deze ellende, soms tot het einde van hun zwangerschap, mee moeten maken.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Bibi Breijman heeft 12 opa's en oma's: 'Vraagt om uitleg'

Waylon en Bibi maakten eind oktober bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Vlak daarna werd Bibi opgenomen in het ziekenhuis vanwege hyperemesis gravidarum, dat gepaard gaat met veel overgeven, waardoor de kans op uitdroging bestaat. Tijdens de zwangerschap van Teddy was het ook raak. Toen is Bibi meerdere keren opgenomen met uitdrogingsverschijnselen en heeft ze vijf maanden lang overgegeven en zich vreselijk beroerd gevoeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!