Heel Holland Bakt Nog een keer Beeld © Omroep MAX/Roland J Reinders

André van Duin twijfelt over toekomst HHB: 'Hoop dat ik nog 5 jaar mag'

6 december 2021 10:48

'Bakkers klaar? Bakken maar!', een uitspraak die André van Duin (74) al seizoenen lang roept in 'Heel Holland Bakt'. De komiek hoopt de aankomende jaren wederom de presentatie op zich te nemen, maar je weet het nooit. Zo stelt hij in 'Aran on Tour'.

"Ik hoop het wel, dat zou leuk zijn. Maar ik weet het niet"

Als onze Aran Bade vraagt of André de komende seizoenen nog te zien zal zijn in het populaire bakprogramma, twijfelt hij zichtbaar. "Nou jaren, dat weet ik niet. Ik ben bijna 75 en als ik straks als 80-jarige nog steeds roep: 'Bakkers klaar? Bakken maar...' Het programma bestaat nu al bijna 10 jaar. Ze hebben geloof ik nog een licentie van 5 jaar met de BBC, maar ik weet niet of ik dat nog ga beleven. Ik hoop het wel, dat zou leuk zijn, maar ik weet het niet."

Aran on Tour: André van Duin wil weer daten: 'Maar Martin is onvervangbaar'

12:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin reageert op lovende reacties na toepsraak

Fans van Heel Holland Bakt moeten wel nog even wachten tot het programma weer op tv is. Het nieuwe, negende, seizoen begint pas in het voorjaar. Zo maakte Omroep MAX onlangs bekend. De presentatie is opnieuw in handen van André van Duin. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven keren terug als juryleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janny van der Heijden onthult Heel Holland Bakt-geheim

Eerder sprak Aran met Marieke Elsinga. Speciaal voor Aran on Tour krijgt Marieke een lift van Aran naar haar sportschool. Onderweg vertellen ze persoonlijke verhalen en op een gegeven moment ging het daarbij ook over Peter R. de Vries. 

Aran on Tour: Marieke Elsinga open over relatie: 'Dit is de ware'

09:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!