Freek Vonk en vriendin Franka Vedder Beeld © Instagram @frankavedder

Freek Vonk en vriendin na maand uit elkaar te zijn geweest weer samen

4 december 2021 15:41

Freek Vonk (38) en zijn vriendin Franka kunnen elkaar eindelijk weer in de armen sluiten. Via Instagram laat de bioloog, die onlangs in Namibië was, weten dat hij negatief getest is.

"Na bijna een maand"

Zowel Freek als zijn liefje Franka delen dezelfde verliefde post op hun Instagram. 'Na bijna een maand', schrijft het Vedder-zusje bij het bericht. Het leek er vorige week even op dat de presentator niet naar huis zou kunnen omdat vluchten uit zuidelijk Afrika werden verboden in verband met de nieuwe, besmettelijkere variant van het coronavirus die er is ontdekt. 'Ken je dat verhaal van die cameraploeg die zondag terug zou vliegen uit Namibië?', schreef hij toen op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterrin Smalbrugge wil niet vergeleken worden met 'onaardige' Freek Vonk

Later bleek dat hij toch naar Nederland kon. Alle passagiers moesten een negatieve PCR-testuitslag kunnen tonen en na aankomst in Nederland moeten ze allemaal tien dagen in quarantaine. De quarantaineduur kunnen ze verkorten, als ze zich op de vijfde dag bij de GGD laten testen. Inmiddels is hij weer op Hollandse bodem, waar zijn vriendin Franka maar wat blij mee is.

Vriendin Freek Vonk blij dat hij terug is uit Namibië

00:46
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Freek Vonk en zijn team weer thuis na reis door Namibië

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!