Bridget Maasland Beeld © Instagram: @bridgetmaasland

Bridget Maasland doet relatie André Hazes af als midlifecrisis

04 december 2021 16:10

Sinds haar kortstondige relatie met 'de zanger', zoals ze hem in de podcast 'Dit Komt Nooit Meer Goed' van Roos Schlikker (46) en Malou Holshuijsen (34) noemde, heeft het liefdesleven van Bridget Maasland (47) aan aandacht geen gebrek. Hoewel de presentatrice het wel gewend is in de spotlights te staan, vertelt ze in 'Libelle' het in deze mate nog nooit mee te hebben gemaakt.

"Achteraf denk ik: wat? Dat was zo raar, wat was er met me aan de hand?"

"Er viel een last van me af nadat ik mijn kant van het verhaal deelde in die podcast", vertelt Bridget als in het tijdschrift het verhaal aan bod komt. "Ik wilde één keer duidelijk maken: mensen kunnen er zo naast zitten. Ze hebben geen idee hoe ik me echt voelde, in hoeveel angst ik heb geleefd, hoe verdrietig ik was."

Nu alle vlinders zijn vertrokken, kijkt de presentatrice met een andere blik naar haar relatie met André Hazes en vertelt dat ze bang was om alleen over te blijven. "Als iemand je alle aandacht geeft, denk je: o, ik ben toch wat waard. En er dan vol instinken. Achteraf denk ik: wat? Dat was zo raar, wat was er met me aan de hand?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland in tranen: 'Mees is het belangrijkste in mijn leven'

Volgens Bridget heeft ze de neiging zich snel in een relatie te verliezen, als een kameleon. Ze vertelt: "Ik buig snel naar wat ik denk dat de ander van mij wil en dan raak ik mezelf kwijt. Dat hoeft helemaal niet, ik ben leuk genoeg. Ik heb niet zozeer het gevoel dat ik slecht ben in relaties, maar als ik verliefd ben is er geen land met me te bezeilen." Volgens de RTL-ster zou het helpen als iemand haar het gevoel zou geven dat ze goed genoeg is. "Ik ben heel, heel zorgzaam. Dat is het laatste wat mensen van mij verwachten."

"Ik blijf het zorgzame type dat alles uit haar handen laat vallen voor een ander, ik probeer daar tegenwoordig wel bij te blijven nadenken. Maar ja, ik ben nu niet verliefd, dus dat kan ik nu makkelijk zeggen", vervolgt de presentatrice. "Het zou goed voor me zijn om weg te blijven bij de echte haantjes. Iemand mag mij ook weleens verzorgen. En dat mag ik ook weleens toelaten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland nog in contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes

In Achter Het Perfecte Plaatje, het online format rondom Het Perfecte Plaatje, vertelde Bridget dat ze zich ondanks alles tóch een winnaar voelt. "Het is natuurlijk niet leuk om zo vlak voor de finale af te vallen, je wil dan ook die finale doen. Aan de andere kant: ik heb in principe wel alle opdrachten mogen doen en het werd op een gegeven moment ook wel een herhaling, als ik eerlijk ben", aldus de presentatrice.

Volgens Bridget is het programma 'het leukste waar ze ooit aan heeft meegewerkt'. Mocht er in de toekomst ooit een seizoen met oud-deelnemers komen, dan zegt ze ook volmondig 'ja'. Bekijk de hele video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Bridget Maasland deelt schattige babyfoto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!