Jan Dulles Beeld © RTL Boulevard

Jan Dulles deelt bijzonder geboortekaartje dochtertje Lina

04 december 2021 17:04

Ook al doet het recente verlies van dochtertje Donna nog steeds pijn, Jan Dulles (46) en zijn vriendin Caroline zijn helemaal in de wolken met de komst van de kleine Lina. Via Instagram deelt het koppel nu het bijzondere geboortekaartje voor hun pasgeboren kindje.

"Ik wist het gelijk: met een paar kleine wijzigingen was dit ons kaartje"

De frontman van de 3JS laat vandaag via Instagram weten dat inmiddels alle geboortekaartjes de deur uit zijn, en die zijn hem heel dierbaar. Caroline legt op haar account uit dat ze al een tijdje op zoek was naar 'hét perfecte geboortekaartje voor hun regenboogbaby'.

Ze schrijft: 'Ik wilde graag een verwijzing naar Donna in het kaartje. Via via kwam ik (ongeveer) dit kaartje tegen, ook ontworpen voor ouders met een zelfde verhaal als dat van ons. Ik wist het gelijk: met een paar kleine wijzigingen was dit ons kaartje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje met zoon

Het gezin heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze moesten vorig jaar afscheid nemen van hun drie maanden oude dochtertje Donna, die plotseling overleed door een scheurtje in haar middenrif. Enkele maanden later raakte Caroline opnieuw in verwachting. Hoewel zij en Jan enorm blij waren met de zwangerschap, gaven ze ook aan dat heel dubbel was. 

Onze verslaggever Aran Bade ging onlangs bij de zanger op kraambezoek, waar hij vertelde dat Lina helemaal niet op Donna lijkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles opnieuw vader geworden van een dochter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!