Beeld © ANP & Instagram @lecolook

Zó vieren de bekende Nederlanders Sinterklaas

05 december 2021 14:42

De dag waar vele kinderen - en sommige volwassenen - in Nederland naar uitkijken is eindelijk aangebroken: Sinterklaas. Het kinderfeest wordt ook door de BN’ers uitgebreid gevierd en ze delen hun kiekjes uiteraard op social media.

''Sint krijgt wel heel kritische vragen tijdens het schoentje zetten!''

Er zijn veel mensen die Pakjesavond een dag eerder vieren. Zo ook Monique Westenberg met haar zoontje André Hazes Jr..

Op haar story doet ze uitgebreid verslag van het kinderfeest. Kleine Dré zit in zijn Pietenpakje vol bewondering het verhaal van de Sint aan te horen. Eén ding is in ieder geval zeker, de kinderen komen aan niks te kort. Er ligt namelijk een flinke zak cadeaus voor ze klaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zelftesten geen vrijbrief om met iedereen te knuffelen tijdens Sinterklaas'

Ook de kinderen van Nicolette van Dam en Bas Smit zijn door het dolle heen. Toch komt hun dochtertje eerst met een paar kritische vragen voor de Sint.

Op een filmpje dat Nicolette op Instagram plaatst kunnen we zien hoe ze voor de open haard haar vragen aan de Goedheiligman stelt. 'Kom niet meer bij (...) Sint krijgt wel heel kritische vragen tijdens het schoentje zetten!' schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicolette neemt je mee in Expeditie Robinson-dorp

Soundos El Ahmadi gooit het over een hele andere boeg. De tv-persoonlijkheid gaat namelijk zelf verkleed als 'de eerste vrouwelijke hulpsint'. 'Tot zo lieve kindjes. Zin jullie allemaal weer te zien! Dikke kus en knuffel van jullie (1e vrouwelijke) hulpsint. Hulpsint Soundos komt trouwens met de Lamborghini. Ben allergisch voor paarden', schrijft ze grappend bij de post op Instagram. 

Ook onze eigen Leco van Zadelhoff staat stil bij het heerlijk avondje. Op zijn Instagram deelt hij een kiekje samen met de Goedheiligman van een aantal jaar geleden. 'Vandaag is het 5 december (...) Vanuit mijn jeugd een belangrijke en spannende dag. Nu ligt dat allemaal wat anders en zitten we sowieso in een moeilijke fase door corona, maar ik hoop oprecht dat vandaag heel veel kids en ouders en opa's en oma's heel veel plezier gaan hebben, veilig, maar plezier en een beetje lucht krijgen!' schrijft de haarstylist erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leco ontrafelt mysterie rondom mega transformatie Adele

Voor de kinderen van Gooische moeder Bo Wilkes stond ook een grote verrassing te wachten: 'Eerst heel hard zingen en toen stond de Goedheiligman zomaar bij ons in de woonkamer! Wat waren de kids onder de indruk', schrijft Bo bij een video op Instagram waar de kinderen dansend en zingend te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André, Monique en zoontje vieren gezamenlijk Sinterklaas

Ook voor het zoontje van Louisa Janssen en Rowan is het een heugelijke dag. Het stel deelt meerdere foto’s met hun volgers, waarop te zien is dat ook bij hun een hulpsint op bezoek is. Zoontje Mikai mag zélfs op schoot bij de Goedheiligman. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!