John Legend boekt rij stoelen bij kerstattractie om privacy te waarborgen

6 december 2021 03:18

John Legend (42) en zijn vrouw Chrissy Teigen (36) hebben een rij stoelen geboekt bij een populaire kerstattractie in New York om fans op afstand te houden. Het paar nam hun kinderen Luna (4) en Miles (2) afgelopen weekend mee naar de Radio City's Christmas Spectacular, maar wilde hun privacy waarborgen door geen mensen achter zich te hebben zitten. Dit meldt 'Fox News'.

''Ik kan me niet eens meer voorstellen waarom ik dat deed''

Volgens een bron was de gehele rij achter John, Chrissy en hun kinderen leeg en kwam het gezin pas vlak voor aanvang binnen om plaats te nemen op hun stoelen. Hiermee wilden ze voorkomen tussen alle aanwezigen terecht te komen en zorgde hun bodyguard ervoor dat eventuele opdringerige fans op afstand gehouden werden.

Legend zou 10 minuten voor afloop via een speciale uitgang zijn vertrokken om voor de meute uit te zijn. Chrissy en de kinderen werden door hun beveiligers veilig naar de auto geloodst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barack Obama viert 60ste verjaardag met Beyoncé en John Legend

John en Chrissy hebben een penthouse in de New Yorkse wijk Nolita, waar ze veel tijd doorbrengen als ze niet thuis in Californië zijn. De liefde tussen de twee bloeide op in deze stad, zo vertelde Chrissy in een eerder interview. "John woonde toen nog met een huisgenoot in een kelderappartement en ik rookte stiekem uit een heel klein raampje in dat huis... bah! Ik kan me niet eens meer voorstellen waarom ik dat deed. Maar het was een hele leuke onbevangen tijd, we hebben ontzettend veel lol gehad. Dat hebben we nog steeds hoor, alleen nu is de samenstelling anders met twee kinderen erbij."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

John Legend en Chrissy Teigen raken villa maar niet kwijt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!