Emma Hunter Beeld © Netflix

Zó belachelijk duur zijn de empanada's van Emma uit Selling Sunset

6 december 2021 11:51

Emma Hunter (30) maakt haar intrede in het vierde seizoen van 'Selling Sunset'. De realityster wordt gepresenteerd als iemand die het erg druk heeft, omdat ze meerdere zaken te runnen heeft. Eén daarvan is het verkopen van empanada's. Cheeseburger empanada's wel te verstaan. Het blijkt echter wel dat deze snacks alleen voor de high class zijn, want er hangt een behoorlijk prijskaartje aan.

In de webshop van Emma's bedrijf is te zien dat ze onder andere vegan cheeseburger empanada's verkoopt, maar ook vegan pizza empanada's en nog veel meer. Genoeg keuze in ieder geval. Maar wie een blik werpt op de prijs, zal waarschijnlijk schrikken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Door déze ex van Christine en Emma begon alle drama in Selling Sunset

Een simpele rekensom wijst namelijk uit dat een slordige 36 empanada's omgerekend 115 euro kosten. Wat duurder dan een blokje kaas en wat plakjes leverworst op de gemiddelde Nederlandse verjaardag in ieder geval. Maar goed, volgens Emma heb je dan écht kwaliteit, met je empanada's. Dat ze eerst nog per post verstuurd moeten worden en waarschijnlijk niet vers gemaakt zijn, zal ze even achterwege laten.

Heb je nou op dit artikel geklikt maar heb je eigenlijk geen idee wat Selling Sunset is? Hieronder zie je de trailer van het vierde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine is eindelijk terug: seizoen 4 Selling Sunset op netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!