Henry van Loon Beeld © ANP

Henry van Loon na geboorte dochter: 'Mijn leven gaat niet meer om mij'

06 december 2021 12:58

Vorig jaar is de cabaretier Henry van Loon (39) vader geworden van dochtertje Bonnie. Hij had niet kunnen bedenken dat dit ook op persoonlijk gebied zoveel impact zou hebben op zijn leven. De cabaretier zit een stuk minder in zijn hoofd en heeft meer kalmte in zijn leven, zo vertelt hij aan het 'AD'.

"Voor het eerst in mijn leven gaat het niet meer om mij''

Natuurlijk wist Henry dat zijn leven in positieve zin ging veranderen na de geboorte van zijn hummeltje. Toch had hij niet verwacht dat het hem ook rust in zijn hoofd zou geven. Door Bonnie heeft hij een 'verlichtend gevoel' en is zijn kijk op het leven '180 graden gedraaid'. "Voor het eerst in mijn leven gaat het niet meer om mij, hoe ik mijn talent ga ontplooien of wat ik nog meer wil in mijn carrière. Nu denk ik: ik moet gewoon een beetje geld verdienen om mijn gezin mede te onderhouden, voor de rest zie ik wel. Ik hoef niet meer zo nodig naar Carré'', vertelt Henry.

Dat hij minder tijd heeft voor zijn carrière is ook niet zo gek, hij vervolgt: "Omdat ze verschoond moet worden, ze honger heeft of naar het stopcontact kruipt. Dan moet je wel in actie komen. Alle niet-relevante zaken of gedachten vallen dan weg. Dat vind ik wel prettig.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Henry van Loon raapte Jelka bijeen na scheiding: 'Horen bij elkaar'

Volgens zijn vriendin, Jelka van Houten, zal deze drive wel weer terugkomen. Jelka had namelijk al twee kinderen uit een eerdere relatie. "Ik ben 'm ook niet helemaal kwijt, maar het belangrijkste is nu ons baby'tje. Ik kan mijn gevoel bijna niet verwoorden. Het is enorm. Zij is alles", legt de cabaretier uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komedie met Henry van Loon wint internationale prijs

Jelka en Henry zijn sinds maart 2018 een stel. Daarvoor was de actrice tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie de actrice twee kinderen heeft: zoon Walt en dochter Jean.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!