Richard Groenendijk en Madonna Beeld © ANP en GettyImages

Richard Groenendijk doet opmerkelijk kiekje van Madonna na

6 december 2021 14:25

Richard Groenendijk (49) laat zich vandaag van zijn beste kant zien, letterlijk. Nadat Madonna (63) vorige week weer eens los ging op Instagram met een nietsverhullend kiekje van haar bips, zag Richard zijn kans schoon om dit zonder enige gêne te recreëren en daarna te delen met zijn Instagram-volgers.

''Toevallig ook dezelfde billendokter?''

We zijn inmiddels wel wat gewend van Madonna na de vele (naakt)foto's die ze op haar social media heeft geplaatst. De volgers van Richard moesten echter wel even twee keer met hun ogen knipperen toen eenzelfde soort foto van de cabaretier op hun tijdlijn verscheen. 

Op het kiekje zien we Richard op de grond liggen met zijn bovenlichaam onder het bed en zijn onderlichaam zichtbaar zonder broek. Onder het mom van 'sleutels zoeken'. 'Ook toevallig: Madonna en ik waren vandaag allebei onze sleutels kwijt', schrijft de cabaretier grappend erbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Richard Groenendijk viert huwelijksdag: 'Een mooie dag was dat!'

Veel volgers kunnen de grap van Richard wel waarderen. 'Kom niet meer bij', luiden de reacties onder de post. 'Jouw foto ziet er charmanter uit haha', schrijft iemand anders erbij. Ook Olcay Gulsen en Viktor Brand reageren lachend onder het bericht. 'Toevallig ook dezelfde billendokter?' grapt Viktor.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

What are you looking at? Madonna gaat weer eens los op Insta

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!