Denzel Slager en Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise: 'Ben op een andere manier in het leven gaan staan'

7 december 2021 07:00

Famke Louise (22) is samen met haar vriend, oud-voetballer Denzel Slager (28), te zien in de nieuwe realitysoap 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin'. Die wordt vanaf dinsdag uitgezonden bij Videoland. Daarin is volgens de zangeres te zien dat haar leven helemaal gedraaid is, zegt ze tegen het ANP.

"We hebben de stabiliteit die nodig is''

"We krijgen een baby, dan verandert je leven toch wel", zegt Famke. "Dan ga je ook op een andere manier over dingen denken en je maakt andere keuzes. Je staat er anders in." Ze heeft vroeger wel eens kritiek gehad, zegt ze ook in de serie, zoals met de Ik doe niet meer mee-campagne. Verschillende bekende Nederlanders, waaronder Famke, deelden op sociale media dat ze niet meer meededen aan de corona-aanpak van de overheid. "Ik doe niet meer mee", zei de zangeres in een video, "free the people."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Denzel over ontmoeting Famke Louise: 'Had geen idee wie ze was'

Maar ze houdt zich gewoon aan alle opgelegde coronamaatregelen, zegt ze daarover, en "stimuleert anderen om dat ook te doen". Of dat betekent dat ze ook gevaccineerd is, laat ze in het midden. "Ik hou me aan alle maatregelen, ik denk dat iedereen hierbij genoeg geïnformeerd is en zijn eigen conclusies kan trekken."

Ze kijkt alleen nog maar naar de toekomst, benadrukt ze. "Ik wil het verleden lekker achter me laten." Het stel wil dan ook alleen nog maar positiviteit. "Dat zal je heel erg zien in de reeks", zegt Denzel. "Er zitten ook wel wat momenten tussen dat het iets minder gaat, niemand heeft altijd de wind mee. Maar over het algemeen is het heel positief. We zitten ook heel goed in ons vel."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise over corona: 'Het boeit me echt niets meer'

In de serie is te zien dat het stel veel veranderingen doormaakt. Zo is het duo, dat ongeveer een jaar geleden iets met elkaar kreeg, pas gaan samenwonen. "We hebben elkaar leren kennen in een lockdown", zegt Denzel. "Toen waren we natuurlijk al vrij veel samen, dus we hebben al een soort van kunnen oefenen hoe dat gaat. En het gaat prima, het is superleuk."

Over een paar weken krijgen Famke en Denzel er ook een baby bij. "We hebben daar zoveel zin in", zegt Famke. "Vooral in deze tijd", zegt Denzel. "Het is een feestmaand. Dan ga je kerstshoppen, dan heb je een kerstboom. En dan komt ook nog eens die kleine erbij." De grootste uitdaging volgens de twee? "Toch wel het indelen van de dagen," zegt Denzel. "We hebben dingen te doen, dan komt er nu nog een kleine bij. Dat wordt natuurlijk wel even aanvoelen wat het beste werkt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Schattig: Famke Louise deelt foto van allereerste echo

Het duurde dan ook even voor ze helemaal klaar waren voor de baby, zegt Denzel. "Ook door omstandigheden, wat in de reeks te zien is. Er gebeurt superveel." Maar nu heeft het stel alles goed op orde, zegt Famke. "Als de baby komt dan zijn we er helemaal klaar voor." Denzel beaamt dat: "We hebben de stabiliteit die nodig is."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!