Sarah van Soelen en André Hazes Beeld © ANP

Sarah van Soelen legt uit hoe het écht tussen haar en André Hazes zit

7 december 2021 10:50

De geruchtenmachine rondom André Hazes (27) en Sarah van Soelen (26) is geen seconde opgehouden met draaien sinds hun relatie aan het licht kwam. In de nieuwste 'Beau Monde' ontkracht Sarah een aantal geruchten en vertelt ze hoe het nu écht zitten tussen haar en de volkszanger.

"Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu"

André maakte begin april min of meer bekend dat hij een relatie had met Sarah toen hij in de talkshow van Beau van Erven Dorens vertelde dat hij 'gek was op dat meisje'. Het nieuws kwam vlak nadat de zanger bekendmaakte niet meer samen te zijn met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. 

Toen het twee jaar geleden uit ging tussen André en Monique, vond de zanger veel steun bij Sarah. Veel mensen beweren dan ook dat ze André van Monique heeft afgepakt, maar daar klopt volgens haar niets van. "Ik heb Dré twee jaar geleden, toen hij vrijgezel was, leren kennen. We hadden een gezellige avond waarop we aan één stuk door kletsten en er ontstond een vriendschappelijke band", legt ze uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen vindt hét middel tegen stress en trauma

Kort daarna kreeg André een relatie met Bridget - voordat hij weer terugging naar Monique. Het contact tussen hem en Sarah bloedde in die tijd dood. Pas toen het uit was met Monique, zocht Dré contact met haar (stief)vader, die een bekend figuur in Rotterdam is en van wie veel mensen hem zien als vaderfiguur. Sarah vertelt: "André vroeg of hij hem aan een huis kon helpen. Dat lukte niet. Omdat wij thuis genoeg ruimte hebben, is Dré bij ons komen wonen. En ja, van het een kwam het ander."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen doet boekje open over tijd van verslaving

Onlangs kondigde Sarah aan dat zij en André momenteel even 'on a break' zijn. "We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen", vertelt de influencer. Hoe lang die gaat duren, weten ze niet. Dré woont nu bij zijn moeder, Rachel. Sarah vervolgt: "Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem."

Sarah wil nogmaals benadrukken dat er geen ruzie is. Ook is er geen ander in het spel. "Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen. (...) Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie staat André Hazes bij in deze zware periode

Het hele interview lees je vanaf morgen in Beau Monde. Eerder sprak Rob Goossens over Sarah bij ons aan de desk. Zo zouden er volgens de entertainmentdeskundige 'steeds meer rare verhalen over Sarah' rondgaan:

Rob Goossens: 'Steeds meer rare verhalen over Sarah van Soelen'

04:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!