Sarah van Soelen Beeld © ANP

Sarah van Soelen beveiligd na dreiging: 'Gelukkig niet bang aangelegd'

11 december 2021 11:50

Dat ze momenteel even uit elkaar zijn betekent niet dat er geen liefde meer is tussen Sarah van Soelen (26) en André Hazes (27). "Zoveel is onwaar", verzucht de influencer in de nieuwe 'Beau Monde' over alle geruchten. 

"Zijn bekendheid interesseert me niks. Daarom is onze liefde ook zo sterk"

Sarah, die het in het blad voor het eerst ronduit over haar relatie met André heeft, vertelt dat ze de gekste dingen over zichzelf heeft gelezen de afgelopen tijd. Zo zou ze uit huis zijn gekickt, al zes keer zwanger zijn geweest, een auto-ongeluk hebben gehad én voor de rechter zijn gesleept. "Hoe deze geruchten zijn ontstaan, is voor mij een groot raadsel", vertelt ze. "Ook zijn we niet met coke betrapt door mijn ouders, ben ik niet gedwongen opgenomen en heb ik geen terugval gehad. Als het wel zo was, dan was ik daar eerlijk over geweest. Een terugval kan nou eenmaal gebeuren."

Alle roddelpraat hebben op haar hetzelfde effect als pesten. "Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben", zegt Sarah. "Ik vind het prima als je schrijft dat ik lelijke opgespoten lippen heb, maar ga niet lopen lullen dat ik een terugval heb gehad en met Dré aan de coke zit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Met déze BN'er had Sarah van Soelen vroeger een relatie

Op haar zeventiende kwam Sarah voor het eerst in aanraking met drugs. "Toen ik eraan begon, wist ik eigenlijk al dat het mis was. (...) Nare ervaringen uit je kindertijd, daar ga je op latere leeftijd mee worstelen. Het maakt je gevoeliger voor dingen. Voor drank, voor drugs, voor foute vriendjes", geeft ze als verklaring.

Inmiddels is Sarah alweer twee jaar clean en werkt ze aan zichzelf met een heuse lifecoach. Onlangs nog bezocht Sarah haar in Spanje, toen alle media-aandacht haar even teveel werd. Maar terwijl de influencer de zon opzocht voor wat rust, werd de aandacht juist alleen maar érger. Ze vertelt: "Dré en ik zijn zelfs gestopt met posten op Instagram. We hebben er helemaal geen zin meer in. Als ik niks post, is het niet goed en als ik wel post, krijg ik kritiek. Ik mag niet eens mezelf zijn."

'Yvonne heeft obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken'

02:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen vindt hét middel tegen stress en trauma

Sarah krijgt niet alleen de meest nare verwijten naar haar hoofd geslingerd op social media, ook is ze sinds ze Andrés vriendin is meerdere keren bedreigd. Hierover vertelt ze openhartig: "Ik weet uit welke hoek het komt en het was zodanig ernstig dat ik beveiliging voor de deur kreeg. De eerste dag zonder beveiliging werd ik meteen door twee man achtervolgd. Gelukkig heb ik ze van me af kunnen schudden en ben ik niet heel bang aangelegd."

Ondanks dat haar aantal volgers de afgelopen tijd flink gestegen is, hoeft Sarah niet zo nodig op tv, in een krantenartikel of op een rode loper. "Dat denkt iedereen, maar nee. (...) Ik ben op Dré gevallen en niet op André Hazes. Zijn bekendheid interesseert me niks. Daarom is onze liefde ook zo sterk."

Het hele interview is nu te lezen in Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!