Beeld © Instagram @petergillisoostappen

Nicol hoopt op aanzoek van Peter Gillis: 'Mijn grootste wens'

08 december 2021 07:11

Wie 'Familie Gillis: Massa is Kassa' voor het eerst kijkt, zou denken dat Peter Gillis (59) en Nicol Kremer (31) al lang en breed getrouwd zijn. Maar dat is (nog) niet zo. Toch is het wel de grootste wens van 'ons Nicol', vertelt ze in 'Beau Monde'.

"Voor mij hoeft dat niet nog een keer"

"Ik hoop in 2022 op een huwelijksaanzoek, dat is mijn grote wens", aldus Nicol in Beau Monde. Peter doet er een beetje geheimzinnig over. "Ik zeg geen nee, ik zeg geen ja. Ik schaam me dat ik gescheiden ben van de moeder van mijn kinderen. Het voelt toch als falen. Ik heb iemand eeuwige trouw beloofd. En dat is niet gelukt. Het eeuwige niet. En de laatste jaren die trouw ook niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers hebben meelij met Samir: 'Peter is een sadistische feeder'

Nicol is ook al een keer eerder getrouwd, maar dat was haar te simpel. Naar het gemeentehuis om een papiertje te tekenen heeft ze niet ervaren als die ene bijzondere dag. Peter heeft dat juist al wél meegemaakt. "Voor mij hoeft dat niet nog een keer. Het verandert ook niets aan onze relatie."

Ondertussen houdt Nicol zich vast aan het feit dat Peter 'ook geen nee' zegt. "Hij heeft een paar keer gekscherend gezegd dat er in het kasteel een kapel zit en dat we daar kunnen trouwen. Dus..."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers kwaad op 'slavendrijver' Nicol: 'Doe zelf eens wat'

De roem van Peter Gillis komt niet zonder prijs. Sterker nog, hij heeft constante dreiging om zich heen. Hoe hij daar mee leeft, vertelt hij in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!