Beeld © RTL Boulevard

De talkshow van Ellen DeGeneres valt wéér in de prijzen

08 december 2021 04:16

Ellen DeGeneres (63) is voor de 25e keer in haar carrière onderscheiden met een People's Choice Award. Haar dagelijkse talkshow werd gekroond tot The Daytime Talk Show of 2021 en daar was DeGeneres zichtbaar door geraakt. Eerder maakte Ellen al bekend dat dit haar laatste seizoen is, dus om op de valreep nog een prijs in de wacht te slepen die toegekend wordt door het publiek betekent veel voor de presentatrice.

"Wat ik wilde was mensen laten lachen en blij maken"

"Ik doe mijn show nu 19 jaar en het is het beste dat me ooit is overkomen. Wat ik wilde was mensen laten lachen en blij maken, iets goeds doen. Ik denk dat dat gelukt is en ik ben er enorm trots op dat we dat al jarenlang elke dag doen. Toen ik mijn eerste prijzen won vond ik het fijn dat ik populair was en dat mensen me leuk vonden. Maar daar gaat het niet om in het leven, het doel is om jezelf te zijn. Je moet niet proberen in een bepaald stramien te passen, dan word je niet gelukkig," aldus Ellen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Relatie met Ellen DeGeneres kostte me bijna mijn carrière'

DeGeneres lag vorig jaar nog onder vuur, omdat de sfeer op de werkvloer bij haar programma intimiderend en racistisch zou zijn. Er zou bovendien seksueel misbruik hebben plaatsgevonden, iets waarvan DeGeneres zei geen weet van te hebben. Het resulteerde in een maandenlange publieke boycot van Ellen, die meerdere malen publiekelijk haar excuses aanbood en beterschap beloofde als baas van het bedrijf. "Mijn naam hangt hieraan, dus het is aan mij om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ellen DeGeneres: 'Wist altijd al dat seizoen 19 de laatste zou worden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!