Donny Roelvink Beeld © ANP

Hier verblijft Donny Roelvink nu sinds zijn vertrek bij Janice

08 december 2021 10:50

Donny Roelvink (23) vormde aanzienlijke tijd een koppel met Janice Blok (30). Kort geleden maakten ze bekend niet langer een setje te vormen. Daarop vertrok de Roelvink-telg uit het huis waar hij en Janice woonde. Maar uiteraard woont hij nu tijdelijk ergens anders.

"Ik ben bezig met een nieuw huis"

Donny vertelt aan zijn volgers, via Instagram Stories, hoe de vork in de steel zit. "Ik ben bezig met een nieuw huis. Tot die tijd ben ik even hier aan het overbruggen." Met 'hier' bedoelt Donny een hotel in Amsterdam. "Ik kom hier al heel lang, mijn vader komt hier ook al heel lang."

Het was dan ook Dries die een goed woordje deed voor Donny bij het management van het hotel. "Toen zeiden zij meteen: 'Kom lekker hierheen.'" 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink heeft spijt van wegslijpen tanden

Vervolgens laat Donny zijn kamer zien, die hij overigens zelf een kleine opknapbeurt heeft gegeven. "De lampjes hingen er niet. Dat heb ik zelf gedaan." 

RTL Boulevard sprak met Donny over zijn hernieuwde vrijgezellenleven. In dat interview vertelt hij dat hij er lekker van gaat genieten. Het volledige gesprek zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Janice heeft nog steeds tattoo van Donny: ‘Blijft belangrijk persoon’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!