Lil' Kleine Beeld © ANP

Politie Rotterdam: 'Tips over beroving Lil' Kleine onbruikbaar'

08 december 2021 12:57

Volgens de Rotterdamse politie zijn er sinds de uitzending van het AVROTROS-programma 'Opsporing Verzocht' dinsdagavond drie tips binnengekomen over de beroving van Lil' Kleine (27) in de stad. Maar die tips bieden vooralsnog niet de informatie om de daders op te sporen, laat een woordvoerster weten.

"De inhoud van deze tips is vooralsnog niet voldoend"

"De inhoud van deze tips is vooralsnog niet voldoende om verder te kunnen komen in het onderzoek", meldt de zegsvrouw. Omdat er nog geen verdachten zijn aangehouden na de beroving van de rapper, liet de politie beelden van de mogelijke daders zien in Opsporing Verzocht. Eerder deed de politie dat ook in het programma Bureau Rijnmond van regionale omroep Rijnmond.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Getuigen overval Lil'Kleine weer opgeroepen zich te melden

Lil Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, werd op 4 november na een albumreleaseparty van dj Jack Shirak in het Wereldmuseum in Rotterdam op straat benaderd door drie mannen. Ze bedreigden hem met een vuurwapen en eisten zijn dure horloge. Hij werd vervolgens met het vuurwapen tegen zijn hoofd geslagen. Daarbij liep de rapper een hersenschudding op.

Scholten wist na zijn val het horloge ter waarde van 110.000 euro weg te gooien. Wat hiermee is gebeurd, is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!