Beeld © ANP

Freek Vonk reageert op kritiek na zetten boosterprik

8 december 2021 18:53

Freek Vonk (38) was vandaag in de gelegenheid om een boosterprik te krijgen, tot groot ongenoegen van sommige volgers op social media. Nadat hij een kiekje op Instagram had gedeeld, wisten sommige mensen hun afgunst maar moeilijk te verbergen.

"Ik gun iedereen zijn of haar prik zo snel mogelijk"

Dat een gezonde man van 38 jaar die niet tot de groep behoort die voorrang krijgt op de rest al een boosterprik krijgt, zit niet bij iedereen lekker. Als RTL Boulevard Freek naar een reactie vraagt, geeft hij de volgende boodschap af: "De prik die ik kreeg was over op de desbetreffende locatie, dus een kans die ik niet kon laten liggen. Ik gun iedereen zijn of haar prik zo snel mogelijk! 🙏🏼 ❤️" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Freek Vonk komt met blad over seks: 'Beestachtige orgies en meer'

'Nu al? Ik zit in de zorg en zit nog te wachten!' luidt het commentaar. 'Beetje vreemd... Je bent toch nog lang geen 60+', schrijft een ander. 'Net of iemand op jouw leeftijd een groot risico loopt op ernstig ziekteverloop... Maar geniet ervan', klinkt een andere zure reactie. 'Prima! Ik gun het jou en ieder ander van harte, maar hoe kan het dat jij hem nu al kan krijgen. Geen 60+, gezonde jonge man zonder onderliggend lijden, en niet werkzaam in de zorg. Snap je dat dit een beetje vreemd overkomt?' 

Freek schrijft dat hij zelf ook niet zag aankomen dat hij vandaag al zijn boosterprik zou krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief: Freek Vonk deelt foto met nieuwe liefde

Iets wat de afgelopen tijd ook een boost heeft gekregen, is het liefdesleven van de bioloog. Hij heeft zijn hart verloren aan Franka en de vonk tussen hen is nog láng niet gedoofd: 

Vonk tussen Freek en vriendin nog altijd niet gedoofd: 'Maken tijd voor elkaar'

01:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!