Beeld © ANP

Babette van Veen niet van plan om GTST-afscheid te kijken

9 december 2021 05:04

Babette van Veen (53) is vanavond voor het laatst te zien in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', maar de actrice is niet van plan om vanavond voor de buis te gaan zitten. Ze is namelijk niet tevreden met de manier waarop zij en haar televisieman Joep Sertons uit de serie zijn geschreven, zo vertelt ze in het 'AD'.

"Je gaat er liever uit met een knal"

Babette vertelt dat ze de verhaallijn rond de exit van haar personage en dat van haar televisieman Joep Sertons niet al te spannend vindt. "Het voelt een beetje alsof we eruit gerommeld worden", zegt ze over de plot waarin Linda en haar echtgenoot Anton naar Bonaire verhuizen om daar een huisartsenpraktijk over te nemen. "Je gaat er liever uit met een knal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen na ontslag GTST: 'Tikkeltje beledigd'

Hoewel ze onlangs in het NPO Radio 1-programma De Perstribune liet weten 'een tikkeltje beledigd' te zijn over haar ontslag, zegt Babette in het AD dat ze toch hoopt dat fans de soap trouw blijven. "Ik ben zelf gestopt met het volgen van As the world turns toen mijn favoriete personage eruit ging, maar ik hoop dat de fans me over drie weken gewoon vergeten zijn en door blijven kijken. Dat gun ik de show."

Babette en Joep waren niet op de hoogte van het feit dat ze uit de serie zouden worden geschreven. De twee vertellen in deze video dat het nieuws niet hadden zien aankomen. 

Babette van Veen en Joep Sertons uit GTST: 'Niet onze keuze'

03:56
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aanbidders balen: Babette van Veen zit tóch niet op Tinder

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!