Oriana voor 'De Bachelor' Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Oriana openhartig over haar liefdesleven: 'Baal er wel beetje van'

9 december 2021 14:20

Oriana Werff (28) was één van de dames die het hart van Tony Junior probeerde te stelen in 'De Bachelor', maar er uiteindelijk zelf een gebroken hart aan overhield. In een interview met 'Grazia' vertelt ze over hoe ze haar liefdesverdriet heeft verwerkt en verklapt ze ook of er al een nieuwe man in haar leven is.

"Tony hoeft geen contact meer te zoeken"

Oriana vertelt dat het haar toch wel wat deed toen ze hoorde wat er tussen Maxime, Julia en Tony speelde. "Tegelijkertijd realiseerde ik me dat als Tony nu ook niet voor mij koos, hij nooit voor mij zou zijn gegaan." Oriana zat na de reünie met veel vragen, maar heeft daar uiteindelijk nog wel met Tony over kunnen praten. "We hebben zo’n drie weken geappt om alles uit te praten. Vanaf dat moment is het goed en hebben elkaar ook niet meer gesproken. We volgen elkaar nog wel op social media, maar Tony hoeft geen contact meer te zoeken. Dat is een afgesloten hoofdstuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana nog altijd ontroostbaar: 'Dacht dat ik de laatste roos kreeg'

Op dit moment is er nog geen nieuwe man in haar leven. "Ik ben nog steeds single. Ik krijg veel DM’s, maar niet van mannen. Daar baal ik wel een beetje van, haha. Stiekem dacht ik dat ik wel een berichtje van een man zou krijgen." Oriana denkt wel te weten waarom mannen haar niet zo snel benaderen. "Laatst hoorde ik van iemand dat ik onbereikbaar ben. Misschien vinden mannen mij onbereikbaar omdat ik op tv ben geweest? Dat vind ik jammer, omdat ik juist een heel open persoon ben. Je kunt gewoon op me afstappen; dat vind ik alleen maar leuk. Ik sta in elk geval open voor een nieuwe liefde, nog steeds."

Oriana gaf eerder al aan dat de afwijzing van Tony nog steeds diep bij haar zit:

Oriana teleurgesteld in Tony: 'Het zit nog best wel diep'

03:09
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana heeft teleurstelling De Bachelor een plekje kunnen geven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!