Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise verrast door vriend op 23ste verjaardag

9 december 2021 18:30

Het is feest in huize Louise! Famke Louise blaast vandaag 23 kaarsjes uit en dat kan ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Op Instagram doet de zangeres uitgebreid verslag van de feestdag.

''Kook jij of je zus?''

Als we de beelden op haar Instagram mogen geloven kan de dag van Famke niet meer stuk. Van haar vriend Denzel krijgt ze een spiksplinternieuwe tas, er staan enorme ballonnen met het getal 23 in haar huis en als kers op de feesttaart gaat haar vriend ook nog eens voor de jarige job koken. Althans, dat laatste was misschien toch iets te mooi om waar te zijn: ''Kook jij of je zus?'', horen we Famke grappend vragen in een video waar Denzel een boodschappentas vasthoudt.

Op haar Instagram Story plaatst de 'Op Me Monnie'-zangeres ook een filmpje van een dansende Denzel die met het cadeau aankomt. Op de achtergrond horen we het liedje 'Happy Birthday To You' afspelen. Het blijkt een dure tas van het merk Acne Studios te zijn. Zo kunnen we op de Story na de video zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise: 'Ben op een andere manier in het leven gaan staan'

Vanaf dinsdag is de nieuwe realityserie van Famke en Denzel bij Videoland van start gegaan: Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. In de achtdelige realityreeks wordt het liefdeskoppel op de voet gevolgd en geven ze een exclusief kijkje in hun dagelijkse leven. Zo krijgen we onder andere te zien hoe Famkes zwangerschap verloopt.

Gender reveal Famke Louise te zien in realityserie

00:55
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise toont gegroeide babybump: voor zwangerschap en nu

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!