Hilaria en Alec Baldwin Beeld © ANP

Hilaria Baldwin is het zat om haar mond te houden: 'Alec heeft last van PTSS'

10 december 2021 08:20

Hilaria Baldwin (37) zegt dat haar man Alec Baldwin (63) lijdt aan posttraumatische stressstoornis (PTSS). "Het komt niet alleen door wat er onlangs is gebeurd, maar hij heeft hier al heel, heel, heel lang last van", zegt ze in haar Instagram Stories,

"Als je niets zegt, dan geef je ze de ruimte om voor je te spreken, maar je wilt niet constant reageren op alle bizarre verhalen die mensen vertellen"

Volgens Hilaria probeert de media hem op te jutten en schrijven ze er vervolgens een verhaal over. "Als je niets zegt, dan geef je ze de ruimte om voor je te spreken, maar je wilt niet constant reageren op alle bizarre verhalen die mensen vertellen", zegt ze. "Ik ben het zat om mijn mond te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin: 'Ben niet verantwoordelijk voor dood cameravrouw'

Dit is niet alleen iets waar zij als bekende mensen mee te maken hebben, aldus Hilaria. "Iedereen heeft mensen die ze vertellen dat ze goed of slecht zijn. Vind je stem, geef je grenzen aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilaria Baldwin blijft voor man Alec zorgen na fataal schietincident

Hilaria doet in de video een boekje open over de nasleep van het fatale schietincident op de set van de film Rust afgelopen oktober, waarbij Alec per ongeluk een cameravrouw zou hebben doodgeschoten. Sindsdien heeft Hilaria hem gesteund. 'Ik ben er voor je. Ik hou van je en ik zal voor je zorgen', meldde ze in een Instagram-bericht begin december.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin bedankt vrouw Hilaria: 'Jij geeft mij reden om te leven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!