Linda Hakeboom en Rolf Beeld © Instagram @lindahakeboom

Linda Hakeboom dankbaar voor vriend Rolf: 'Hij was er altijd'

12 december 2021 10:36

De liefde spat er na vijftien jaar nog altijd van af tussen Linda Hakeboom (36) en haar vriend Rolf. De twee hebben al heel wat doorgemaakt samen, maar zeker het afgelopen jaar had de documentairemaakster door hoeveel hij voor haar betekent.

"Hij zei: ik moet er niet aan denken om weg te gaan"

Linda heeft het afgelopen jaar vaak het ziekenhuis moeten bezoeken voor haar kankerbehandeling, maar ook thuis was het heftig. Gelukkig was haar vriend Rolf er voor haar. "Dat is voor mij heel belangrijk geweest", legt ze uit in Aran on Tour. "Ik heb me toch een tijd kotsmisselijk op de bank doorgebracht. En hij was er altijd. Altijd koken, altijd boodschappen, alles doen gewoon. Hij zei: ik moet er niet aan denken om weg te gaan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom na kankerbehandeling: 'Ben niet meer dezelfde persoon'

Ook haar vrienden zijn er veel voor haar geweest. Zo was ze onderweg naar Nikkie de Jager toen ze te horen kreeg dat ze kanker had. Nikkie is haar broertje Mikai verloren aan 'deze rotziekte', legt Linda uit. Bovendien was Nikkie net overvallen op dat moment. "Het grappige is dat als er bij allebei zoiets heftigs gebeurt, je bij elkaar de ontlading vindt", aldus Linda. "We kunnen altijd heel erg lachen met elkaar, dus dan gaan we er grappen over maken. (...) Zo van: dacht jij dat jij een goed verhaal had? Nou, ik heb een beter verhaal." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!