Beeld © ANP

Monique één jaar na aanzoek André: 'Hele bijzondere datum'

12 december 2021 11:02

Veel omtrent het liefdesleven van André Hazes (27) is onduidelijk. Heeft hij een tijdelijke break met Sarah van Soelen (25), zoals zij onlangs zelf beweerde? Of ontwikkelt de zanger toch weer gevoelens voor Monique Westenberg (43), de moeder van zijn kind? Het is allemaal onduidelijk. Wat in ieder geval wél zo klaar als een klontje is, is dat het vandaag een jaar geleden is dat André op één knie ging voor Monique.

"Voor altijd een hele bijzondere datum"

Een jaar geleden leek het allemaal koek en ei tussen Monique en André. De zanger was na een korte romance met Bridget Maasland weer terug bij Monique, toen hij vlak voor de feestdagen op zijn knieën ging. Terwijl we wat schetsen zagen van 'de jurk', kwam het huwelijk er niet.

Even later bleek namelijk dat André en Monique uit elkaar waren en niet veel langer daarna vond de zanger zijn geluk bij Sarah van Soelen. De relatie van de twee is absoluut turbulent te noemen. Ze gingen samenwonen, maar leven inmiddels niet meer onder één dak. Zij noemt het een pauze, hij laat zich er niet over uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen legt uit hoe het écht tussen haar en André Hazes zit

Veel mensen zeggen zeker te weten dat André weer samen is met Monique, mede omdat hij Sinterklaas vierde met haar en hun zoontje. Moeder Rachel, die het nooit goed met Monique heeft kunnen vinden, zegt dat er geen sprake is van een relatie. "Gewoon een vader die zijn zoon bezoekt", zei ze eerder voor de camera van RTL Boulevard.

Hoe dan ook, vandaag is het één jaar geleden dat André een sprookje liet uitkomen voor Monique en haar ten huwelijk vroeg. Op haar Instagram blikt ze dan ook terug op deze dag. '12•12 is in meerdere opzichten voor altijd een hele bijzondere datum voor mij', schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes: 'André en Monique hebben geen relatie'

Benieuwd hoe het aanzoek er exact een jaar geleden ook alweer uitzag? De beelden zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!