Beeld © Netflix

Christine Quinn uit Selling Sunset openhartig over PTSS na bevalling

12 december 2021 14:35

'Selling Sunset'-ster Christine Quinn heeft in een interview met 'ET Canada' openhartig verteld over de tijd na haar zwangerschap en het filmen van de realityshow. Naar eigen zeggen heeft Christine er een posttraumatische stressstoornis aan overgehouden.

"Het was buitengewoon pijnlijk"

In het vierde seizoen van Selling Sunset gaat het eigenlijk over Christine, Christine en nog eens Christine. In vrijwel iedere scene waarin Christine níét te zien is, praten de andere dames over - jawel - Christine. Het mondt allemaal uit in een grote ruzie waarin iedereen zich tegen Christine lijkt te keren, vanwege leugens die ze meermaals zou hebben verspreid.

Christine vertelt in gesprek met ET Canada dat ze het erg moeilijk had met het filmen van het vierde seizoen. "Ik was zwanger en had bovendien een postnatale depressie. Ik heb mijn best gedaan met de emoties waar ik toen mee te maken had en waar ik nu nog steeds mee te maken heb", zei ze. Ook is de diva van mening dat veel van de andere castleden weinig begrip hadden voor haar situatie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Door déze ex van Christine en Emma begon alle drama in Selling Sunset

Christine vindt de 'grapjes' die bijvoorbeeld Mary en Chrishell in het programma maken niet fraai. "Ze grapten over het feit dat ik wel eens te laat was, wat zo was omdat ik paniekaanvallen had en me zorgen maakte over mijn zwangerschap."

De 33-jarige makelaar beschrijft de situatie als 'een slangenkuil', waarin iedereen zich tegen haar keerde. "Het was buitengewoon pijnlijk gezien het proces dat ik heb doorgemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Baby van Selling Sunset-ster stilgeboren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!