Beeld © ANP

Martien Meiland reageert na mediarel rondom familie

12 december 2021 16:38

Lange tijd leek het alsof de familie Meiland niets fout kon doen. Vrijwel alles wat ze aanraakten veranderde in goud, totdat uitspraken van Erica Meiland (58) over hoofddoeken het nieuws domineerden. Wat volgde was een heuse mediarel en flink veel bedrijven die de samenwerking met de familie stopzetten. Pater familias Martien (60) reageert op deze periode.

"We kijken met goede moed naar de toekomst"

Voor de familie Meiland moet het vast even wennen zijn geweest, alle kritiek. Toch houdt Martien het hoofd koel wanneer RTL Boulevard hem spreekt op de première van Silverstar, de paardenfilm van Britt Dekker.

Op de vraag of hoe het gaat met Martien, antwoordt hij: "Goed! Ja heerlijk ja hoor. We kijken met goede moed naar de toekomst en we gaan lekker kijken naar de kerstspecial. Dus ja, komt helemaal goed joh!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Petitie gestart om islamuitspraken Erica Meiland

De storm in de media heeft er bij Erica in ieder geval behoorlijk in gehakt. Ze kreeg een aantal doodsbedreigingen aan haar adres en dat is haar logischerwijs niet in de koude kleren gaan zitten. Ze slaapt er dan ook slecht van. In de video hieronder zie je er meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!