Beeld © ANP

Fan probeert Kylie Jenner ten huwelijk te vragen, politie grijpt in

13 december 2021 17:28

Een fan van Kylie Jenner (24) was zó geobsedeerd door de realityster, dat hij vorige week besloot om de stoute schoenen aan te trekken en haar ten huwelijk te vragen. De man ging daarvoor heel ver: hij klom een hek over bij haar huis, maar kwam per ongeluk bij haar buren terecht. Daar wist de politie hem te arresteren.

De politie vertelt aan TMZ dat ze afgelopen donderdag een oproep kregen over een man die in de buurt van het huis van Kylie over een hek was geklommen en bij haar buren had aangeklopt met de vraag waar Kylie was. De 23-jarige man had bloemen bij zich en vertelde de politie dat hij van plan was om Kylie ten huwelijk te vragen. De politie ging hier natuurlijk niet mee akkoord en besloot hem ter plekke te arresteren voor het betreden van verboden terrein.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans dreigen Kylie Jenner te boycotten na Astroworld-drama

Kim Kardashian, de zus van Kylie, had een paar maanden geleden ook al te maken met een geobsedeerde fan die haar via de post een verlovingsring stuurde en een morning-afterpil. Gelukkig voor Kim werd het pakketje onderschept door haar beveiliging.

Dat Kylie Jenner niet vies is van wat cosmetische ingrepen weten we inmiddels wel. Toch zit er wat meer achter dan je zou denken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner 'gebroken' na drama Astroworld Festival Travis Scott

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!