Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian eist dat scheiding versneld wordt

14 december 2021 04:53

Kim Kardashian (41) heeft een petitie ingediend bij een rechtbank in Californië om haar scheiding van Ye West (44) er sneller door te krijgen. Daarin vraagt ze volgens 'People', dat de documenten in handen heeft, om de verdeling van de voogdij en bezittingen los te trekken van de echtscheidingsprocedure zodat ze zo snel mogelijk officieel een ongehuwde status heeft.

"Onoverkomelijke verschillen hebben ertoe geleid dat dit huwelijk is stukgelopen, en het is niet mogelijk het te redden door therapie of andere methodes"

De realityster diende in februari de scheidingspapieren in. In de nieuwe petitie zegt ze dat ze er sindsdien meerdere keren bij Ye op heeft aangedrongen het huwelijk zo snel en vriendschappelijk mogelijk te ontbinden, maar dat hij tot nu toe niet heeft meegewerkt. Haar advocaten schrijven in de papieren dat Kim geen behoefte heeft aan een hereniging en het huwelijk wil afsluiten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian haalt rechtenexamen na drie mislukte pogingen

"Onoverkomelijke verschillen hebben ertoe geleid dat dit huwelijk is stukgelopen, en het is niet mogelijk het te redden door therapie of andere methodes", zo staat volgens People in de petitie. "Het aanhouden van een gehuwdenstatus heeft geen doel, en er is geen reden om een juridische relatie in stand te houden."

Ye en Kim gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2).

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian West dient verzoek in om achternaam terug te krijgen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!