Beeld © Instagram @Loesvandelft

Douwe Bob was net op tijd voor de bevalling van dochter Bobby Lou

14 december 2021 08:13

De bevalling van dochter Bobby Lou verliep allesbehalve volgens plan. Maar nu de kleine meid er is, is Douwe Bob (29) waarschijnlijk vooral blij dat hij de bevalling mee heeft kunnen maken. Het had namelijk niet veel gescheeld of de zanger had het bijzondere moment gemist, zo vertelt hij in gesprek met 'Privé'.

"Ik was beneden koffie aan het zetten toen er plotseling werd geroepen dat ik onmiddellijk naar boven moest komen"

Met als doel om 'Amsterdam' als geboorteplaats in haar paspoort te krijgen, was het de bedoeling dat Loes van Delft - de moeder van de kleine meid - in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam zou bevallen. Het werd Zaandam. "Ik was beneden koffie aan het zetten toen er plotseling werd geroepen dat ik onmiddellijk naar boven moest komen", vertelt Douwe over de bevalling op 9 december. "Toen ik bij Loes kwam, was de bevalling in bijzijn van de verloskundige in volle gang. Gelukkig was ik net op tijd.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob in de wolken met dochtertje: 'Zo verliefd'

Doordat optredens komende tijd niet in de agenda voorkomen, heeft Douwe extra veel tijd om te genieten van zijn 'prinsesje'. Dat is misschien maar goed ook, want de zanger lijkt zijn ogen niet van zijn dochter te kunnen houden. 'Zo verliefd op deze dame', schrijft hij bij deze zoete foto op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob slaat nieuwe weg in en opent deuren restaurant

De meningen over de gezinsconstructie van Douwe en Loes - de twee hebben geen relatie - zijn nogal verdeeld. Daar vindt de zanger wat van: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!