André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

André Hazes verwijdert alle digitale sporen van Sarah van Soelen

14 december 2021 09:26

Terwijl Sarah van Soelen (26) stug volhoudt dat haar relatie met André Hazes (27) momenteel op pauze staat, maakt de zanger op zijn beurt een duidelijk statement. Op Instagram verwijdert hij alle digitale sporen van Sarah.

"Ik had die foto's nooit zo snel mogen posten"

Hartjes worden al lange tijd niet meer naar elkaar gestuurd, in ieder geval niet op plekken waar de hele wereld dat meekrijgt, en in elkaars Instagram-bio noemen de twee elkaar ook niet meer. Hoewel dat anno 2021 veelzeggend is over de relatiestatus van een BN'er-koppel, blijft de bevestiging over de eventuele liefdesbreuk uit. André heeft de foto's met Sarah van Soelen - en dat waren er na een paar maanden nogal wat - inmiddels vakkundig van zijn profiel gehaald. Het duo heeft bovendien zorgvuldig gebruik gemaakt van de ontvolgknop die Instagram aan gebruikers aanbiedt. 

Dat de foto's van Monique nog wél zijn pagina sieren, moet extra pijnlijk zijn. Kondigt André hiermee zijn vrijgezellenstatus aan, of gaat hij toch voor een hereniging? Zo schreef hij pak 'm beet een jaar geleden nog dat Monique zijn first, last and everything is en de zanger heeft die video nog níet verwijderd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie staat André Hazes bij in deze zware periode

Afgelopen zomer was het André die zijn hart opende in gesprek met het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. In het interview erkent André dat hij te onstuimig is geweest in het bejubelen van zijn nieuwe relatie, en dat hij hiermee Monique flink heeft gekwetst. Volgens de Hazes-telg had hij na hun breuk niet meteen zijn Instagram moeten volspammen met verliefde foto's van hem en Sarah. Hun eerste kiekje samen deelde de artiest al een kleine maand na de breuk met de moeder van zijn kind. "Dat was niet slim", geeft hij toe. "Ik had die foto's nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes: 'Had foto's met Sarah nooit zo snel mogen posten'

Terwijl André zich bewust al tijden terugtrekt en probeert te herstellen van zijn emotionele burn-out, begint het er steeds meer op te lijken dat Sarah de schone schijn ophoudt. In gesprek met de meest recente Beau Monde ontkent ze de geruchten dat hun relatie definitief over is. "We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen."

Sarah vervolgt in het blad: "Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem." Er is volgens haar geen sprake van ruzie en ondanks dat André veel tijd met Monique en hun zoon doorbrengt, is er geen ander in het spel. 

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Rob Goossens: 'Steeds meer rare verhalen over Sarah van Soelen'

04:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!