Donny Roelvink Beeld © ANP

Donny Roelvink moet niet denken aan daten na relatiebreuk

14 december 2021 12:59

De geruchtenmachine draait overuren sinds de verbroken relatie van Donny Roelvink (23) en Janice Blok (30). De jongste Roelvink-telg wordt sindsdien aan verschillende vrouwen gekoppeld, onder wie Yolanthe Cabau van Kasbergen (36), maar ontkent dat hij aan het daten is. Sterker nog: hij moet er momenteel niet aan denken.

"Nee jongens, ik ben helemaal klaar met dat daten"

Tijdens een vragenrondje op Instagram vertelt Donny hoe de vork in de steel zit. Mensen hoeven voorlopig geen nieuwe vriendin aan zijn arm te verwachten, want aan een relatie moet hij op dit moment niet denken. "Nee jongens, ik ben helemaal klaar met dat daten. Nooit meer!" grapt hij. "Nee, natuurlijk ga ik daten. Effetjes niet alleen, voorlopig even niet." Klare taal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier verblijft Donny Roelvink nu sinds zijn vertrek bij Janice

Terwijl Janice (voorlopig) in hun oude appartement blijft wonen, zoekt Donny onderdak bij een luxe hotel in Amsterdam en zet hij zijn tanden weer in zijn gezonde levensstijl. Zo schept hij tijdens het vragenrondje op over zijn ochtendroutine, waarbij hij een koude douche neemt voordat hij gaat sporten, terwijl de nul en de vijf nog na elkaar in de klok zitten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe reageert op liefdesgeruchten Donny Roelvink

In gesprek met RTL Boulevard kondigde hij onlangs nog de start van zijn vrijgezellenleven aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!