Beeld © ANP

André Hazes trekt zich verder terug en cancelt alle plannen voor 2022

14 december 2021 12:29

Wie zich verheugt op een concert of een media-optreden van André Hazes (27) in 2022 heeft pech. Het management van de zanger laat zojuist via een statement weten dat zijn agenda voor het komende jaar leeg wordt geveegd.

"André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust"

De emotionele burn-out van André lijkt er harder in te hakken dan verwacht. Plannen die voor 2022 zijn gemaakt, worden nu op de lange baan geschoven of geannuleerd. "De afgelopen periode heeft André zich volledig teruggetrokken om te herstellen van zijn emotionele burn-out", laat zijn management aan RTL Boulevard weten. "André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust." Om die reden legt hij voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden voor 2022 neer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes verwijdert alle digitale sporen van Sarah van Soelen

Het nieuws komt niet als donderslag bij heldere hemel. Niet alleen zoekt André al tijden de schijnwerpers niet meer op, optredens hebben op dit moment vrij weinig kans om door te gaan -  het ideale moment voor André om goed te herstellen dus. 

Ondertussen is het allesbehalve stil rondom de zanger. Nadat André alle sporen van Sarah van Soelen uit zijn digitale leven heeft verwijderd, draait het in het nieuws weer volop om hun al dan niet verbroken relatie. Hoe het precies zit tussen de twee zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!