Marco Borsato Beeld © ANP

Marco Borsato reageert op aangifte seksueel misbruik

14 december 2021 13:47

Marco Borsato (54) heeft gereageerd op de aangifte die een 22-jarige vrouw maandag tegen hem heeft gedaan. Ze zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door de zanger. Dat meldt 'De Telegraaf' vanmiddag. Marco zegt dat het goed is dat er nu een aangifte ligt.

"Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet"

'Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan. De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen', luidt het persbericht van Marco Borsato dat via zijn advocaten naar buiten is gebracht. 

Het misbruik duurde volgens de vrouw van 2014 tot 2019. De zedenpolitie in de regio Midden-Nederland onderzoekt de zaak. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangifte seksueel misbruik tegen Marco Borsato

Onlangs reageerde Marco Borsato via zijn advocaat Geert-Jan Knoops op de geruchten van seksueel wangedrag. Toen was er nog geen aangifte gedaan. Ze vroegen aan het Openbaar Ministerie om onderzoek te doen naar de bron van de insinuaties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat: Marco Borsato ontkent de beschuldigingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!