Beeld © Videoland

Moeder Famke over schoonzoon Denzel: 'Meevaller van het jaar'

14 december 2021 18:04

Dat de relatie tussen Famke Louise (23) en Denzel Slager (28) erg serieus is, valt inmiddels niet meer te ontkennen. In hun realitysoap 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' kunnen we zien hoe de twee zich voorbereiden op de komst van hun baby en hun intrek nemen in een nieuw stulpje. Eén ding heeft Denzel in ieder geval al mee en dat is dat zijn schoonmoeder razend enthousiast is over hem.

Marja, de moeder van Famke, vertrouwt de moeder van Denzel toe dat ze ontzettend blij is met hem. "Hij is echt de meevaller van het jaar. Ik was zó blij. Ik dacht, dit is echt een goede." Marja ziet ook een duidelijk verschil met vorige vriendjes van Famke. "Het valt mij op dat ze veel meer ontspannen is. Ik heb haar natuurlijk ook weleens gezien met een ander vriendje en dat schuurde dan toch wel. Bij hem is ze gewoon volledig zichzelf. Als je dan van iemand een kind moet krijgen, dan van deze man."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise verrast door vriend op 23ste verjaardag

Denzel laat zich ook van zijn beste kan zien. Zo vergezelt hij Famke naar een afspraak bij de orthodontist, waar de zangeres eindelijk haar beugel kan laten verwijderen. Hoewel aan zijn gezichtsuitdrukking duidelijk te zien is dat hij er liever niet bij is, wijkt hij geen moment van haar zijde. Als de twee niet veel later samen de garage van Famke gaan opruimen, grijpt hij al snel en in laat hij haar weten dat ze lekker naar bed moet gaan om te rusten. "Jij hebt al meer dan genoeg gedaan vandaag", aldus Denzel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise laat zich uit over trouwplannen met Denzel

Als Famke niet veel later bij de kapper zit, kan ze het niet laten om haar vriend in het zonnetje te zetten. "Hij is sowieso de ware, van binnen én van buiten. Hij is knap en ook hoe hij mij support in alles, hij is gewoon zo betrokken. Als ik me niet lekker voel gaat hij meteen voor me zorgen en ik heb nog geen moment het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond."

In de aflevering is ook te zien dat Famke een echo krijgt. Hoewel zij en Denzel het geslacht van de baby nog niet willen weten, schrikken ze van wat ze te zien krijgen. 

De echo zorgt voor grote verwarring

00:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise: 'Ben op een andere manier in het leven gaan staan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!