Chateau Meiland Beeld © Talpa/Wessel de Groot

Meilandjes verlagen opnieuw de prijs van hun kasteel

14 december 2021 22:21

Het lijkt erop dat het befaamde kasteel van de familie Meiland absoluut niet in trek is. Erica laat namelijk op haar Instagram weten dat de prijs van het kasteel opnieuw flink verlaagd is. Waar je het kasteel begin november voor € 998.000 op de kop kon tikken, is dat inmiddels verlaagd naar €795.000

Het Franse kasteel is al sinds 2019 in het bezit van de familie Meiland, maar zij wonen alweer een tijdje in Nederland. De familie heeft er alweer twee verhuizingen binnen Nederland op zitten, maar hun kasteel raken ze maar niet kwijt. Door de coronacrisis kon er lange tijd geen bezichtigingen plaatsvinden en nog altijd blijkt er geen koper te zijn gevonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nadège afgewezen na verzoeningspoging met de Meilandjes

Begin dit jaar was er een investeerder die interesse had in het kasteel en een bod deed. Helaas voor de Meilandjes trok hij zich op het allerlaatste moment alsnog uit de deal, waardoor het kasteel weer opnieuw de verkoop in ging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotoboekenbedrijf Albelli stopt samenwerking met Maxime Meiland

De Meilandjes lieten eerder al weten dat als het chateau echt niet verkocht zou worden binnen korte tijd, ze overwegen om dan zelf nog een seizoen in het kasteel te gaan draaien. Het is niet duidelijk of ze dat nu ook gaan doen. De kans is groot dat ze het veel te druk hebben met de opnames van een nieuwe realityserie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samenwerking Talpa en Meilandjes niet in gevaar door islamrel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!