Beeld © ANP

Tim Douwsma kritisch na persconferentie: 'Nu komen ze voor de kids'

15 december 2021 08:01

Als er één bekende Nederlander is die zich fel uit blijft spreken tegen het coronabeleid is het wel Tim Douwsma (34). Zelfs onder een Instagram-post van Monique Smit (32) met kerstgedachten, begint de Friese zanger over de coronacrisis. Volhouden is ook een kwaliteit.

"Ga staan voor de kids"

Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge kondigden dinsdagavond de coronamaatregelen aan die gelden tot en met 14 januari. Tijdens de persconferentie werd onder andere verteld dat de basisscholen een week eerder dichtgaan en dat de avondlockdown langer van kracht blijft.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Coronakritische Tim Douwsma bouwt nieuw platform: 'Met eigen media'

Tim vindt het allemaal onbegrijpelijk. Dat laat hij ditmaal niet blijken onder een bericht van Monique Smit, maar via een post op zijn eigen Instagram-account. 'En nu komen ze voor de kids', schrijft hij. Iets dat hij 'zo voorspelbaar' vindt. Gelukkig hoeven de kinderen niet bang te zijn, volgens Tim. Want hij 'gaat staan' voor de kids. 'Mijn zoon loopt de vrije wijde wereld in! Dat ben ik hem verplicht! En jullie ook!'

Onlangs was Tim te gast in de online serie Aran on Tour. Daar legde hij zijn standpunt over het coronabeleid nog eens haarfijn uit. Je ziet de hele aflevering in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tim Douwsma vindt het jammer dat hij gecanceld wordt vanwege standpunten over corona

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!