Beeld © ANP

Europese tour Duncan Laurence uitgesteld

15 december 2021 11:45

Duncan Laurence (27) heeft zijn tour die hij in februari door Europa zou gaan doen uit moeten stellen. Dat maakte de zanger woensdag bekend in een bericht op sociale media.

"Ik ben super verdrietig"

De songfestivalwinnaar van 2019 zegt dat hij er 'heel erg naar uitkeek' om in februari door Europa te toeren. 'Doordat ik net weer een beetje de smaak te pakken had van het optreden op een podium had ik zooo veel zin om door heel Europa op te treden. Helaas blijft dat door de restricties van de pandemie onmogelijk', schrijft Duncan.

'Ik ben super verdrietig dat we elkaar niet in februari kunnen zien, maar ik ben blij om te verkondigen dat we nieuwe data in oktober en november hebben gevonden', vervolgt hij. De zanger begint zijn tournee nu op 13 oktober in Kopenhagen en trekt vervolgens via onder meer Warschau, Berlijn en Parijs door naar Londen waar hij zijn tour op 6 november afsluit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence brengt eerste stem Sky Radio kerstlijst uit

Tot slot laat Duncan weten dat hij niet kan wachten om zijn buitenlandse fans weer in levenden lijve te zien. 'En ik beloof dat we ons best doen om het wachten de moeite waard te maken.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!