Beeld © ANP

Kelly Clarkson wil niet meer trouwen na heftige scheiding

16 december 2021 12:03

Als het aan Kelly Clarkson(39) ligt, stapt ze nooit meer in het huwelijksbootje. De zangers vertelt in de Love Someone with Delilah-podcast dat ze na haar moeilijke scheiding van Brandon Blackstock, met wie ze twee kinderen heeft, een tweede huwelijk niet meer ziet zitten.

"Ik heb nergens spijt van"

"Ik weet dat ik niet opnieuw zal trouwen", zo vertelt Kelly in de podcast. De zangeres vertelt dat ze absoluut veel 'rode vlaggen' heeft gemist in haar relatie met Brandon. "Gemist of onbewust genegeerd", aldus Kelly. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De kogel is door de kerk: Kelly Clarkson is officieel gescheiden

Kelly geniet van de extra vrije tijd die ze heeft nu ze weer single is. Volgens Kelly zijn mensen 'geprogrammeerd' om liefde te willen, maar heeft ze zelf die behoeft niet. Sterker nog: ze heeft helemaal geen partner nodig op dit moment. "Ik geniet echt van mijn werk, mijn kinderen, mijn creatieve zelf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson moet diep in de buidel tasten voor alimentatie

De zangeres, bekend van haar grote hit Since You Been Gone, heeft desondanks geen spijt van haar liefdesverleden. "Ik heb nergens spijt van. Ik heb het gevoel dat het juist is wat je vormt en wat je een beter mens maakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson vraagt rechter om haar single te verklaren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!