Beeld © Getty Images

Cher neemt foto van koppel dat geen idee heeft dat zij het is

16 december 2021 13:24

Een avondje bioscoop heeft voor een verliefd koppel in Amerika een bijzondere wending gekregen. Tehran en Syndie werden na de film op de foto vastgelegd door een onbekende vrouw. Toen ze hun foto later op Twitter tegenkwamen, ontdekten ze pas dat de mysterieuze fotograaf niemand minder dan Cher (75) was.

"Waarschijnlijk dachten ze dat ik een gekke vrouw was"

De zangeres, die ook een ijverig Twitteraar is, vertelt dat ze na een bioscoopbezoekje - wat is ze gewoon gebleven - na afloop een 'prachtig' stel zag. 'De man probeerde een foto van zijn vriendin te maken en zij had bloemen in haar hand. Ik bood aan om een foto van hen te nemen.' Cher denkt dat het koppel niet doorhad dat zij achter de camera stond omdat ze een mondkapje op had. 'Waarschijnlijk dachten ze dat ik een gekke vrouw was, maar DAT BEN IK.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher krijgt biopic cadeau ter ere van haar 75e verjaardag

Cher deelde in haar tweet ook de foto van het koppel en het duurde niet lang voordat haar berichtje bij de twee aankwam. 'Omg, dat was ik!' zo reageert Syndie in een tweet. 'Wow, ik kan het echt niet geloven.' Ook haar vriend Tehran is verrast. 'Wow, dus we hebben echt Cher ontmoet. Ik ga deze avond echt nooit meer vergeten', schrijft hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher laat van zich horen in openhartig interview

Misschien zou Cher het lang niet slecht doen in een nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje. In de huidige reeks moest Georgina Verbaan helaas de handdoek in de ring gooien, zo was gisteravond op televisie te zien. In RTL Boulevard-serie Achter Het Perfecte Plaatje blikt ze terug op de opnames:

Achter Het Perfecte Plaatje: Georgina had niet verwacht dat ze het tot de finale zou schoppen

06:33