Beeld © ANP

Ben Affleck komt terug op uitspraken over Jennifer Garner

17 december 2021 01:22

De commotie die is ontstaan na de uitspraken die Ben Affleck (49) deed over zijn ex-vrouw Jennifer Garner (49) tijdens een interview bij 'The Howard Stern Show' heeft de acteur flink geraakt. Affleck was te gast bij de latenightshow van Jimmy Kimmel en zei daar dat zijn woorden 'compleet uit z'n verband zijn gerukt'.

"Mensen hebben het gesprek een andere draai gegeven"

Ben zei onder andere dat hij zich destijds gevangen voelde in zijn huwelijk en elke dag een fles whiskey dronk. Ook verklaarde hij waarschijnlijk nog steeds aan de drank te zijn geweest als Jennifer en hij nog steeds getrouwd waren. Die uitspraken leverde hem een storm aan kritiek op, iets wat de acteur niet zag aankomen.

"Mensen hebben het gesprek een andere draai gegeven waardoor het nu lijkt alsof ik dingen heb gedaan, terwijl ik juist het tegenovergestelde heb gedaan. Ik heb gezegd dat we veel respect voor elkaar hebben en onze kinderen altijd op de eerste plek zetten, iets wat we ook deden toen onze relatie wankelde. En vervolgens wordt er gezegd dat ik mijn ex-vrouw de schuld geef van het feit dat ik dronk en dat ik gevangen was. Ik word neergezet als de meest vreselijke, ongevoelige, afschuwelijke klootzak. En dat ben ik niet, dat weet ik gewoon. Ik zou nooit willen dat mijn kinderen zouden denken dat ik slecht over hun moeder spreek," aldus Ben, die tijdens zijn bezoek aan Jimmy Kimmel werd vergezeld door zijn vriendin Jennifer Lopez, die backstage bleef wachten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ben Affleck onder vuur na interview over Jennifer Garner

Of de woorden van Ben effect hebben gehad is nog maar de vraag. Opnieuw wordt hij op sociale media door de mangel gehaald. 'Ehm...je zegt dat je dingen niet hebt gezegd die je wel hebt gezegd. Luister het nog maar eens terug. Je zegt letterlijk dat je je gevangen voelde en daardoor weer bent gaan drinken. Ontken dit nou niet, je maakt het alleen maar erger', schrijft een volger. Een ander zegt: 'Wat een wanhoopsoffensief om bij je vriendje in zijn talkshow je reputatie te redden omdat je een nieuwe film aan het promoten bent. Had het gewoon daarbij gehouden toen je bij Howard Stern zat, niemand zit te wachten op privézaken over je ex-vrouw die je altijd heeft bijgestaan. Dat is niet chique, maar het nog minder chique om nu te zeggen dat de media het verdraaid hebben.'