Duncan Laurence Beeld © ANP

Duncan Laurence één van de coaches van The Voice Kids België

18 december 2021 15:39

In België verschijnt binnenkort weer een nieuw seizoen van The Voice Kids en daar horen ook nieuwe juryleden bij. Naast vaste coach Laura Tesoro zal ook onze eigen Duncan Laurence, het nieuwe K3-lid Julia Boschman en Metejoor te zien zijn in het nieuwe seizoen van het programma.

Duncan Laurence werd in 2019 wereldwijd bekend toen hij met het nummer 'Arcade' het songfestival won en heeft sindsdien een succesvolle, bloeiende internationale carrière. De zanger heeft door heel Europa getoerd, stond als headlines op talloze grote festivals en mocht optreden in The Ellen Degeneres Show. Als iemand de kinderen kan helpen, dan is het Duncan dus wel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Europese tour Duncan Laurence uitgesteld

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, is zowel in Nederland als Belgie bekend door nummers als 'Rendez-Vous' en '1 Op Een Miljoen'. Onlangs bracht hij zijn nieuwe single 'Ze Meent Het' uit. Joris leeft voor muziek en hoopt zijn tonnen ervaring en liefde voor het vak te delen met de kleinste zangtalenten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande onder indruk van The Voice-cover Duncan Laurence

Julia Boschman is het minst bekend van de juryleden. Zij zit sinds november in K3 en weet door het programma K2 zoekt K3 natuurlijk als geen ander hoe het is om met een talentenjacht mee te doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Boschman na winst K2 zoekt K3: 'Al mijn dromen komen uit'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!