Gordon en Tim Douwsma Beeld © ANP

Gordon klaar met coronakritiek Tim: 'Zet die spuit in je arm!'

20 december 2021 11:12

Gordon (53) was zondag weer op dreef en deelde maar wat graag zijn mening over de corona-aanpak van het kabinet. De zanger vindt namelijk nogal het één en ander, blijkt uit zijn laatste Instagrambericht. Niemand minder dan Tim Douwsma (34) voelde zich genoodzaakt om te reageren onder de post, maar daar was Gordon - op z’n zachtst gezegd - niet van gediend.

"Vent houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten"

Gordon plaatst een zwarte foto op zijn Instagram met daaronder een lang stuk tekst. 'Ik zeg mijn vertrouwen op in de VVD en ook Mark Rutte die ik altijd heb gesteund en heb bewonderd. Dit ruggengraatloze beleid slaat kant nog wal', schrijft de zanger onder meer.

Tim zag dit bericht op zijn tijdlijn verschijnen en attendeerde de zanger op een aantal dingen: 'Je weet toch wel dat vaccineren niet betekent dat je niet besmet en niet door kunt geven en niet ziek kunt worden toch?'

Aan de reactie van Gordon te lezen borrelde het al een tijdje bij de zanger over de coronakritische Tim. 'Ik heb me al die tijd ingehouden, maar vent houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten en zet die spuit in je arm!' aldus de geïrriteerde Gordon.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon zit vast in Nederland: 'Volslagen belachelijk die paniek'

Verschillende volgers reageren op de woordenwisseling van de collega-zangers. Een aantal mensen kiezen de kant van Tim. 'Tim dankjewel dat jij je uitspreekt. Zouden meer BN'ers moeten doen.' Iemand vindt dat Gordon gelijkt heeft: 'Jaaa goedzo Gordon!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Coronakritische Tim Douwsma bouwt nieuw platform: 'Met eigen media'

Tim heeft zich al meermaals uitgesproken tegen het coronabeleid. De zanger wil zich niet laten vaccineren of testen, wat ook gelijk betekent dat hij niet meer optreedt of op tv komt. Hij vertelde er openhartig over in Aran on Tour. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!